Peruuta tilaus

Premiumin peruuttaminen on helppoa – sinun ei tarvitse ottaa meihin yhteyttä.

Näin teet sen

1. Siirry kohtaan Oma tili (linkki on tuloksesi mukana tulleessa sähköpostissa) tai käytä alla olevaa linkkiä.
2. Napsauta Hallitse tilausta.
3. Valitse Peruuta tilaus.

Käyttöoikeutesi säilyy sen jakson loppuun asti, jonka olet jo maksanut, eikä sinulta veloiteta uudelleen.

Tarvitsetko apua? Kirjoita meille osoitteeseen support@yourdomain.com, niin autamme sinua.

Hallitse tilaustasi

Kirjaudu tilillesi ja peruuta kahdella napsautuksella.